Будь-яке яйце, незалежно від ступеня "крутості", здатне надати локшині швидкого приготування чудовий гастрономічний вигляд та відмінний смак. Яйце, зварене круто, можна, можливо нарізати слайсами, але краще додати яйце-пашот – вийде локшина в стилі рамен.

Як зробити локшину швидкого приготування корисніше?

  1. Додати овочі. Локшина, щедро прикрашена шматочками моркви чи цибулі, миттєво збагачується корисними поживними речовинами, яких спочатку не було.
  2. Додати білок. …
  3. Відмовтеся від пакетика зі спеціями.

May 24, 2021

Вона шкідлива? Звичайно, крім солі та пальмової олії в локшині швидкого приготування. є підсилювачі смаку, антиокислювач E319 та глутамат натрію. Вони можуть бути шкідливі для здоров'я, але лише у великих дозах. E319 – консервант.