А ось додатковий інгредієнт у вигляді сирого курячого яйця допомагає картопляному пюре залишатися красивим та привабливим. Але це не єдина причина. Також куряче яйце допомагає пюре зберегти свою повітряну текстуру, завдяки чому страва просто тане в роті.

Щоб картопляне пюре було ніжнішим, можна, можливо взяти подвійну порцію молока або додати в пюре трохи картопляного відвару. Ложку пюре додаємо до розтертого з жовтком олії і перемішуємо. Суміш, що вийшла, додаємо в пюре, швидко та ретельно все перемішуємо.

Що робити? Викладіть рідке пюре у каструлю і постійно помішуйте на повільному вогні, щоб випарувалася зайва рідина. Якщо маса ще рідка, можете додати кукурудзяний крохмаль або картопляне пюре швидкого приготування (по половині чайної ложки за раз), щоб вона загуснула до бажаної консистенції.