В. Плеханова, заправні супи – щі, борщі, розсольники – про запас готувати можна, а супи з макаронними виробами і супи-пюре краще варити на один прийом їжі. «Слід пам'ятати, що зварений у великій каструлі суп не можна повторно розігрівати! Він швидко псується.Nov 3, 2022

Супи – тільки після морозилки У домашніх умовах ви не приготуєте суп на один раз, як не намагалися б. І здається, всі вже вивчили, що гріти всю каструлю щоразу не варто. повторний розігрів лише провокує сприятливе середовище у розвиток мікроорганізмів.

Якщо ви запідозрили, що суп прокис, найвірніший спосіб його "реанімувати" – прокип'ятити протягом 4-5 хвилин. При кип'ятінні патогенна мікрофлора загине, смак відновлюється. Поставте на середній вогонь усю каструлю, та як тільки її вміст закипить, зменшіть нагрівання і кип'ятіть 4-5 хвилин.

Усі бульйони завжди варяться на дуже повільному вогні. Ні в якому разі не можна допускати активне кипіння. Інакше відбувається омилювання бульйонуВін стає каламутним і несмачним. Буде добре, якщо за хвилину з дна будуть підніматися всього 1-2 бульбашки повітря.