Форми можна використовувати не тільки в духовці, але і в мікрохвильовій печі і навіть у мультиварці. Важливою перевагою використання одноразових паперових форм для випікання кексів та інших кондитерських виробів є здатність паперових форм для випікання витримувати від -40 до +220 градусів Цельсія.

Процес використання паперових капсул ділиться на чотири етапи:

  1. Спочатку їх поміщають у спеціальні поглиблення в лист або в жорсткі металеві. форми для випікання кексів.
  2. Тісто заливається у формочки. …
  3. Брехні або бляшані форми ставлять у попередньо розігріту духовку та випікають відповідно до рецепту.

Крім відсутності необхідності змащування маслом форми з паперу мають ще цілу низку переваг. Тісто в них пропікається рівномірно, відсутня проблема сирого тесту всередині та пересушеного підгорілого по краях. Готувати в них можна як у духовці, так і в НВЧ-печі і навіть у мультиварці на режимі Випічка.

витримує температуру до 220 градусів (окремі види папери при високих температурах стають ламкими і можуть розкришитися); – витримують варіння в киплячій воді; – легко переносять зберігання в морозильній камері.