Рослинні вершки не можна варити – після нагрівання вони гірчатьтому область застосування рослинних вершків обмежується тільки використанням їх у холодному вигляді.Oct 31, 2019
У рослинних вершків на основі пальмової олії ряд переваг перед тваринами: Термін зберігання набагато більший. При збиванні збільшуються в обсязі у 3-4 рази більше. Але перезбити неможливо.
Якщо збиті вершки не використовуються в цей проміжок часу, їх необхідно зберігати у закритій! ємності при температурі +5 – +9º до подальшого використання. 10. Розкрите впакування зберігати у холодильній камері при температурі +5 – +9ºС трохи більше 1-1,5 тижнів.
Натуральні вершки надають виробам неповторний ніжний вершковий смак (у кремах і мусах він особливо відчутний), крім того вони приємно тануть у роті, тоді як рослинні скочуються і важко розчиняються.