Дієтологи та нутриціологи сходяться на думці, що щоденне вживання горіхів продовжує молодість. Наприклад, фісташки та пекан містять у собі скільки вітаміну E та антиоксидантів, що ці плоди можна сміливо віднести до категорії anti-age.18 Jan 2020

Вдале поєднання корисних жирів, білків та клітковини сприяє тривалому травленню, і, як наслідок, підтримці нормального рівня цукру в крові. Отже, щоденний прийом горіхів підійде людям із діабетом. Про це йдеться у статті Британського журналу харчування.

– Якщо є більше 60 грамів горіхів щодня, то проблеми із шлунково-кишковим трактом практично гарантовані. Більше того, людина отримує і зайві калорії, які неодмінно відкладуться на боках, стегнах та інших частинах тіла, – зазначила Наталія Денисова.

Головний мінус усіх горіхів – Це висока калорійність, в середньому 600 ккал на 100 грамів. – 200 грамів горіхів на день – це 150 грамів жирів! У деяких це денний раціон. Людина, крім цього, є ще пошуковою активністю.