Лікарі говорять про те, що можна сміливо їсти 200 г капусти щодня, це здатне запобігти розвитку багатьох захворювань. Пам'ятайте, що в результаті термічної обробки втрачається частина корисних властивостей. Але брокколі реально вживати і в сирому вигляді (на відміну від цвітної капусти).Apr 3, 2021

Подавайте капусту як гарнір до м'яса, робіть з нею салати або вживайте окремо. Допускається посипати капусту сіллю, прованськими травами чи іншими спеціями. Також смачно є броколі зі сметаною або грецьким йогуртом із гірчицею.

Чим корисна брокколі? — Брокколі — надзвичайно цінний продукт, він містить вітаміни В1, В2, С, РР, В та Е, солі калію, фосфору, кальцію та магнію.

Також не можна готувати брокколі в мікрохвильовій печі. За такої термічної обробки вона втрачає основну масу корисних властивостей. І, нарешті, ні в якому разі не не можна смажити цю капусту. По-перше, користі в такій страві буде мінімум, адже за такої обробки більшість вітамінів зникає.