Такий тип оболонки вже давно виробляється і нешкідливий при розумному добовому споживанні ковбаси.Oct 29, 2017

Дуже схожа на натуральну, колагенова оболонка. Вважається, що її можна їсти. Для її виготовлення використовують натуральну сировину — сполучні тканини та колагенові волокна шкір великої рогатої худоби.

Можна, можливо купити колагенову оболонку для ковбаси, шинки, купат, сосисок, сардельок. У способі виготовлення обмежень немає. Ковбаски в колагені смажать, варять, готують на пару, коптять. При виготовленні домашніх делікатесів плівка з колагену часто лопається, особливо у новачків.

За статистикою, більше 80% ковбасної продукції виробляється саме в поліамідній оболонці. У неї набивають більшість варених ковбас і навіть у домашніх умовах, вона чудово підійде.