Зазвичай гусака запікають повністю, гасять або підсмажують. Якщо є фарш, можна приготувати тефтелі, пельмені, фрикадельки. З м'ясом гусака готують плов, багато салатів, рагу та інші страви. Існує багато класичних рецептів приготування м'яса птиці.

Яке м'ясо гусака на смак Томлена гусятина має ніжну, волокнисту текстуру і м'який, трохи солодкуватий. смак.

М'ясо гусака багате наступними вітамінами та мінералами: вітаміном B6, вітаміном PP, фосфором, сіркою, міддю, хромом, кобальтом. М'ясо гусака сприяє регуляції рівня глюкози у крові, синтезу білків та гемоглобіну. М'ясо гусака дуже корисно для здоров'я шкіри та слизових оболонок, нервової та травної систем.

Домашній гусак 890 руб/кг. БЕЗКОШТОВНА доставка при замовленні від 3000 руб.