Поживні властивості кролятини відрізняють її від інших видів м'яса. З неї готують безліч смачних та дієтичних страв. М'ясо кролика – гіпоалергенний продукт, його рекомендують навіть маленьким дітям, вагітним і жінкам, що годують.. Його призначають при багатьох хворобах, у тому числі при проблемах шлунково-кишкового тракту.Mar 19, 2019

Всім відомо, що кроляче м'ясо вважається найбільш смачним, корисним та дієтичним. Справді, м'ясо практично не містить жирів, але в ньому багато білка, що легко засвоюється, який необхідний для роботи організму. Кроляче м'ясо не накопичує в собі шкідливих речовин, воно безпечне навіть для першого підгодовування малюка.

Найкориснішим, за словами експерта, є кролик. – Крольчатина – чемпіон з вмісту білка: 21 відсоток. Це навіть більше, ніж у курці, – пояснила Олена. — Крім того, кроляча м'ясо засвоюється людиною на 90 відсотків, а яловичина, наприклад, лише на 60.

Так, м'ясо кролика дозволено у вживанні.