Корисний перекус для мешканця мегаполісу. Онігірі – це традиційна японська закуска з трьох інгредієнтів: рису, начинки та аркуша пресованих водоростей. Їдять онігірі руками, без приладів та соусів. У багатьох японська кухня асоціюється з сирою рибою, чого більшість споживачів побоюються.

І останнє, що слід пам'ятати: якщо рисові кульки онігірі входять у коробки для бенто, їх слід є паличками, а не руками.

Онігірі – це японська страва: порційні колобки з рису з начинкою всередині. За змістом онігірі нагадують наші пиріжки: три укуси, і про голод на найближчу годину можна забути. Онігірі – Штука, з якого боку не подивися, вигідна.

Смак: якщо ви любитель суші, онігірі вам обов'язково сподобається. Рис дуже ніжний, розсипчастий, лист норі хрумкий, начинки досить багато, спецій та солі в міру.