Люди, які стежать за своєю вагою або дотримуються збалансованого харчування, часто запитують себе: чи можна їсти печінку при дієті? Фахівці однозначно сходяться на позитивній відповіді.Nov 17, 2020

Яловича печінка більше використовується у приготуванні дієтичної їжі та спортивного харчування. Вона дуже корисна для зору. І хімічний склад має властивості швидкого засвоєння продукту. Для підвищення гемоглобіну ця печінка є найкращою.

Чи підходить печінка для схуднення, на дієті і правильному харчуванні Дієтологи радять включати курячу печінку до раціону при зниженні ваги з таких причин: Печінка має багатий хімічний склад. Містить вітаміни групи, аскорбінову кислоту, токоферол, кальцій, магній, натрій, калій.

Яловича печінка дуже низькокалорійний продукт. Завдяки цьому печінка допомагає скинути вагу людям, які страждають від ожиріння. Водночас яловича печінка – це «комора» вітамінів (A, D, E, K), хімічних елементів (залізо, кальцій, магній, фосфор, цинк) та амінокислот (лізин, триптофан, метіонін).