У м'ясі марліну багато білків, вітамінів, мінералів та ненасичених жирних кислот Омега-3. Ця риба корисна для серцево-судинної та нервової систем, завдяки великій кількості ферментів значно покращує травлення.. Наявність у рибі фосфору робить її незамінною до роботи мозку.

на смак марлін незвичайний, трохи нагадує тунця. М'ясо у нього червоне, але у процесі приготування змінює колір. Якщо перетримати рибу на вогні, вона стає суха, тому марліна зазвичай подають із соусом.

М'ясо риби марлін і м'ясо тунця взаємозамінні, то є при приготуванні сасімі або інших рибних страв з використанням сирий риби вони можуть замінити одне одного. Не рекомендується вживання м'яса риби марлінлюдей, які мають алергічні реакції на рибні продукти.

Марлін холодного копчення 1,5-2кг – купити за ціною: 1495 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"