Сир та горіхи Класичне поєднання. Мигдаль, кешью, фундук, волоські горіхи стануть чудовим доповненням до сирної тарілки та підкреслять смак будь-якого сиру..

Сир і горіхи Грецькі горіхи ідеально поєднуються з нашими молодими розсольними сирами («Бринза домашня», «Моцарелла косички», «Моцарелла домашні палички»), а також з пармезаном (Пармезан Луїджі», «Пармезан Маджоре»). До кеш'ю рекомендуємо вибирати «Бринзу домашню», «Голландський», «Російський» та «Смітанковий» сири.

Горіхи До сиру можна, можливо подати суміш горіхів, зацукровані грецькі горіхи, фісташки або мигдаль. Любителям незвичайних смаків можна запропонувати поекспериментувати, наприклад, поєднуючи мигдаль із соєвим соусом та васабі.

Сир і вершкове масло також не найкраще поєднання, тому що жир пригнічує виділення відповідних шлункових соків необхідних для засвоєння білків, що містяться в сирі. Присутність жиру у шлунку зменшує виробництво травного соку. М'ясо та сир не рекомендується вживати в один прийом їжі.