Також можна, можливо рибну тушку варити, у разі вона стає максимально корисною. Сиру рибу можна їстиале тільки якщо вона виловлена ​​в морі або океані. В інших випадках її обов'язково обробляють, запобігаючи можливості зараження паразитами.

Що їсти можна Майже вся свіжозловлена ​​морська або океанічна рибка (лосось, камбала, дорадо, хек, сибас, тріска) їстівна в тому ж вигляді, в якому вона бовталася на волі, – в солоній воді не виживають багато видів паразитів і бактерій. Головне правило: чим солоніша вода, тим менша небезпека.

Страждає імунна система і зараження може спричинити появу низки побічних захворювань. Паразити та бактерії – це не єдина небезпека, яку несе сира риба. На жаль, через непросту екологічну ситуацію риби можуть мешкати у ділянках, забруднених токсинами, небезпечними нервової системи та інших органів.

А сирим коропа їсти можна? Безперечно! Цю рибу можна їсти сирої, проте необхідно стежити, щоб вона була винятковою свіжістю. Рибу очищають, нарізають філе і вживають без будь-якої обробки, просто з соєвим соусом.