Це Омега-3, корисні кислоти, йод та вітамін E, за що й цінується риба. М'ясо та шкіра риби містять також колаген, який дозволяє людині зберегти пружність та молодість шкіри. Звідси висновок: рибу можна з'їдати як зі шкірою, так і без.
Вживати курячу шкіру в їжу не варто, тому що вона накопичує в собі не лише жир, а й шкідливі речовини, якими годували птаха, повідомляє Nation News.
Омега-3 (міститься в тріску, лососі, форелі, скумбрії, оселедці, сардинах, ікре, устрицях) зволожує шкіру, знімає запалення, уповільнює її старіння та в'янення. Все це відбувається за рахунок хорошого кровообігу, якому сприяють жирні кислоти. Крім того, знижується ймовірність закупорювання судин.
Шкіра лосося має високий вміст корисних речовин, навіть не менше, ніж у м'ясі. Шкірка стане гарним доповненням до раціону завдяки високому вмісту жирних кислот, Омега-3, селену, мінералів та білка.