Вона є прекрасним доповненням до раціону не лише дорослих, а й дітей.. Найпопулярнішим способом її обробки є соління. Солона сьомга зберігає в собі всі вітаміни та мікроелементи, які містяться у свіжій рибі, при цьому не потребує додаткової обробки, її одразу можна вживати в їжу.

Фахівці попереджають, що солона червона риба може бути небезпечною для здоров'я. І радять, як її правильно вибрати Делікатес, що незмінно прикрашає святковіші столи, безсумнівно, має багато корисних якостей, особливо якщо приготований із справжньої морської риби, а не вирощеною в садках.

У ній міститься велика кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору, а також кислота омега-3, яка є ефективним елементом профілактики серцево-судинних захворювань. Крім того, м'ясо сьомги містить комплекс вітамінів – А, В, D, С, РР, Н, що робить цю рибу подвійно корисною.

Жирні кислоти омега-3, які містяться в червоний рибі, знижують ризик атеросклерозу, знижують рівень холестерину, роблять шкіру і волосся еластичним і сяючим, а також допомагають боротися із запаленнями та зміцнюють імунітет.