Медики нічого проти поїдання комах не мають. Головне, якщо ви вирішили скуштувати таргана, його треба правильно приготувати, як мінімум зварити або посмажити, і добре пережувати.

Якщо він встиг його відкусити, тарган гине, а якщо ні – потрапляє у шлунок у живому вигляді. Так як у шлунку немає тактильних закінчень, людина не відчуватиме ворушіння вусиків. У 100% випадків, потрапивши в травний тракт, комах гине в кислому середовищі.

Дуже розвинена у Китаї. Вирощені таргани використовуються як їжа для людей і корми для домашніх тварин, а також йдуть у фармацевтичну промисловість для виробництва ліків. Тараканів зазвичай умертвляють у баках з окропом, висушують і перемелюють.

Насамперед таргани – Це чудове джерело протеїну. Не такий, як гусениця шовковичного шовкопряда, звичайно, але все ж таки. По-друге, багато азіатів дійсно вважають тарганів смакоти. Найкраща страва – таргани, засмажені у фритюрі.