У їжу вживають багато частин верблюда: від м'ясистої мови до схожого на батіг хвоста. За смаком м'ясо верблюда нагадує яловичину, і чим воно молодше, тим ціннішим і смачнішим. Верблюжатину, як і інше м'ясо, можна смажити, варити, тушкувати. Готують із нього рагу, паштети, барбекю, бургери, шаурму, беляші.
Згідно з ГОСТ Р 52427-2005 верблюжатина вказана у списку харчового м'яса під номером 27. Верблюжатина відноситься до видів м'яса, допустимим для вживання мусульманами.
790 руб. за 1 Кг. (Опт від 11 Кг.)
- Вирізка верблюда ( 1 )
- Горб верблюда ( 1 )
- Грудинка верблюда ( 1 )
- Гуляшне та котлетне м'ясо верблюда ( 1 )
- Лопатка верблюда ( 1 )
- Окіст верблюда ( 2 )
- Печінка верблюда ( 1 )
- Серце верблюда ( 1 )