У їжу вживають багато частин верблюда: від м'ясистої мови до схожого на батіг хвоста. За смаком м'ясо верблюда нагадує яловичину, і чим воно молодше, тим ціннішим і смачнішим. Верблюжатину, як і інше м'ясо, можна смажити, варити, тушкувати. Готують із нього рагу, паштети, барбекю, бургери, шаурму, беляші.

Згідно з ГОСТ Р 52427-2005 верблюжатина вказана у списку харчового м'яса під номером 27. Верблюжатина відноситься до видів м'яса, допустимим для вживання мусульманами.

790 руб. за 1 Кг. (Опт від 11 Кг.)

  • Вирізка верблюда ( 1 )
  • Горб верблюда ( 1 )
  • Грудинка верблюда ( 1 )
  • Гуляшне та котлетне м'ясо верблюда ( 1 )
  • Лопатка верблюда ( 1 )
  • Окіст верблюда ( 2 )
  • Печінка верблюда ( 1 )
  • Серце верблюда ( 1 )