Оскільки ікра є досить калорійним продуктом, вживати її найкраще вранці і не більше двох чайних ложок.Dec 23, 2021
Червона ікра – це чудовий варіант і для сніданку, і для вечері». Лососева ікра – Справжнє джерело вітамінів і мінералів. Вона містить вітаміни групи В (В1, В2, В5, В9 фолієва кислота), А і Е, вітамін D, а також кальцій, калій, магній, залізо, фосфор та йод (100 г ікри – 2 добові норми йоду для дорослого).
Шкода червоної ікри Ікра не рекомендується тим, у кого є хвороби печінки та підвищений рівень холестерину. Через великий вміст солі з обережністю варто вживати людям, у яких є проблеми з нирками та сечокам'яна хвороба. Заборонено ікра тим, у кого є особиста нестерпність даного продукту.
Причини є ікру щодня завдяки високому змісту в ікри вітамінів підвищується імунітет магній та залізо у складі ікринок дбають про серце та судини поліненасичені омега-кислоти є гарною профілактикою різних захворювань вітамін А покращує зір