Як приймати ягоди годжі Їх заборонено додавати в їжу у сирому вигляді. У такому разі вони отруйні для людини. Плоди їдять після сушіння, так вони втрачають свою небезпечну властивість. Їх можна додавати для пікантного смаку в багато страв: запечене м'ясо, плов, каші, салати.31 Jan 2022

Фахівці рекомендують вживати червоні ягоди годжі в ранковий час і обмежити прийом перед сном, щоб уникнути можливої ​​безсоння. Можна їсти в сухому вигляді.

Добову дозу плодів годжі необхідно заварити 0,5 л води. Для цього чудово підійде термос або невеликий чайник. Напій необхідно наполягати не менше півгодини, після чого вживати усередину по 1/2 склянки приблизно 2-3 десь у день. Не забудьте з'їсти ягоди після зціджування напою.

Плоди рослини годжі заборонено додавати в їжу в сирому вигляді, так як ягоди отруйні для людини.