категорично заборонено), Горіхи (фундук, мигдаль, арахіс та інші). Копчені вироби, квашена капуста, гриби, яйця, м'ясні бульйони. Продукти, що містять консерванти та барвники.

Рекомендується виключити з раціону:

  • Алкогольні напої
  • Цитрусові (апельсини, мандарини, лимони, грейпфрукти тощо).
  • Яйця, майонез
  • Горіхи (арахіс, фундук, мигдаль, і т.д.
  • Рибу та рибні продукти (свіжа, солона, консервована; ікра тощо.
  • Птаха (курка, качка, індичка та ін), а також вироби з птиці

Чи буває алергія на перепелині яйця До складу перепелиних яєць входить той же білок альбумін, який міститься в курячих яйцях, хоч і в меншій концентрації. Тому перепелині яйця і алергія — цілком сумісні речі, як би не помилялася більшість людей.

В іншій роботі виявилося, що щоденний прийом 2 грамів цієї речовини знизив рівень гістамінів у крові на 38% у 10 осіб.Це, наприклад:

  • Червоний болгарський перець.
  • Брокколі.
  • Кольорова капуста.
  • Цитрусові: лимони, апельсини, грейпфрути.
  • Ківі.
  • Полуниця.
  • Чорна смородина.
  • Шпинат.