Сьогодні в Латинській Америці, Азії та Африці корінь юкки, а точніше його біла хрустка м'якоть, захована під міцною шкіркою, є важливим джерелом харчування та з успіхом замінює картопля.. У ньому багато крохмалю, а ще клітковина, білок, мінерали та вітаміни.Aug 13, 2016

Натуральний екстракт з рослини Юкка має цілу низку властивостей: сприяє детоксикації організму допомагає захищати травний тракт, не дає патогенним бактеріям закріплюватися на стінках кишечника усуває запори, вплив юкки у кілька разів посилюється при додаванні інуліну

У США волокна юкки нитчастою донині додають до бавовни при виробництві джинсів – це підвищує стійкість джинсів до зносу. Також волокна юкки нитчастої використовують при виробництві канатних мотузок та паперу.

Вариться Юка десь 30-35 хвилин.