Ізомальт практично не впливає на рівень цукру в крові та синтез інсуліну, тому може включатися до раціону не тільки здорових людей, а й хворих на цукровий діабет обох типів.Jun 8, 2020
Ізомальт на 40-60% менш солодкий, ніж цукор і чудово поєднується з багатьма натуральними ароматизаторами, підкреслюючи їхній смак. Призначений для заміни цукру у низькокалорійних, дієтичних та діабетичних продуктах.
Ізомальт – Це низькокалорійний рослинний замінник цукру. Він міститься в очереті, цукрових буряках, меді та у продажу зазвичай представлений у вигляді дрібних білих кристаликів, хоча може зустрічатися і у вигляді кольорових, схожих на цукерки, паличок.
Ізомальт є об'ємним підсолоджувачем – замінює цукор 1:1. Так як Ізомальт приблизно на 40-60% менше солодкий, ніж цукор, то при додатковому додаванні підсолоджувачів можна досягти будь-якого відтінку солодощі.