Розморозити краба в мікрохвильовій печі категорично не рекомендуємо вам користуватися функцією розморожування мікрохвильової печі. Це не тільки вб'є весь смак, вітаміни, а й зробить краба сухим та непридатним для вживання. Враховуючи вартість крабів, не рекомендуємо вибирати цей спосіб.

Природне розморожування у холодильнику допомагає зберегти смак та структуру крабового м'яса, а також зберігає корисні властивості, тому що цей процес є найстабільнішим. Наприклад: покласти упаковку кінцівок червоного королівського краба від Crabit у холодильник на ніч для природного розморожування.

Достатньо викласти за кімнатної температури заморожені кінцівки краба приблизно на 4-5 годин із морозилки і продукт готовий до вживання. Ще краще розморозити краба у холодильнику, у цьому випадку ви збережете всі смакові якості та найголовніше вітаміни, якими природа щедро наділила крабове м'ясо.

Насамперед його потрібно розморозити. Краще розморожувати у холодильнику: це займе більше часу (5-10 годин залежно від розмірів), зате воно буде відтавати рівномірно.