Якщо гриб був вирощений у належних умовах, будь вони природними чи штучними, отруїтися їм не можна. Тим не менш, цей продукт, надзвичайно багатий різними хімічними елементами і вітамінами, має певні протипоказання.Aug 18, 2017

Шіїтаке – їстівний гриб, з гарними смаковими якостями, який вживають сирим, або залитий сметаною із сіллю, у вигляді салатів.

Вживання грибів Їх можна, можливо варити, смажити, солити, маринувати, засушувати та заморожувати. У їжу вживають м'які та ніжні грибні капелюшки. Ніжки шиїтаке більш тверді. Вони підходять для виготовлення йогуртів, супів та соусів.

Приймати дорослим по 2 таблетки 1 раз на день під час їди. Тривалість прийому – не менше ніж 1 місяць. Після двотижневої перерви прийом можна повторити.