РОЗПИТНАГЛЯД попереджає: при вживанні повторно заморожених ягід у людей може статися розлад шлунка та харчові отруєння. Контейнери із замороженими ягодами.10 Dec 2021

Категорично заборонено заморожувати немите ягоди. У погано промитих плодах можуть бути личинки комах та пліснява, грибок, інша шкідлива мікрофлора. Цвіль може поширитися по всій ягоди у контейнері й у результаті призвести до отруєння.

12 місяців Заморожені ягоди можна зберігати в морозильної камери до 12 місяців. Але за умови, що температура в ній буде не вищою за -18°C. Якщо температура вашої морозилки – від -12 ° C, зберігати заготівлі можна, можливо не довше за чотири місяці.

Правильний процес заморожування ягід дозволить надовго зберегти всі корисні властивості та вітаміни, при цьому зовнішній вигляд, смак та аромат ягід практично не змінюється. У заморожених ягодах зберігаються такі незамінні речовини, як каротин, вітаміни В1 та В2, а також вітамін С.