Відмінно поєднуються джин та імбирне пиво. Такий смак напою стає досить популярною тенденцією. Також до цього дуету додають корицю, кардамон та цедру апельсина. Непогано гармонує джин з імбирним елем – він демонструє більш тонке поєднання, особливо з додаванням ароматних прянощів.

Популярним коктейлем вважається також суміш із світлого пива з джином (20 г на кухоль) з додаванням лимонного соку. Пиво добре поєднується також з гіркими настоянками та лікерами (Jagermeister, Becherovka, Fernet Branca). Але п'ють напої, не змішуючи в одній склянці.

З фруктів варто віддати перевагу цитрусовим. Грейпфрут, апельсин, лимон, лайм розкриють смакові нотки джина, освіжать та доповнять його. Змішувати ялівцевий алкоголь можна з ігристим вином (дуже радимо спробувати), вермутом чи безалкогольними напоями, які не перебивають смак джина.

Джин змішують з газованою мінеральною водою, колою, содовою чи фруктовими соками (переважно цитрусовими). Головна перевага цього способу – можливість регулювати міцність спиртного у своєму келиху. Точних пропорцій немає, розбавляти джин можна на свій розсуд.