Розібратися з тим, як пити Jägermeister, не складно. його вживають у чистому вигляді, з льодом та у складі коктейлів. Великою популярністю користується класичний крижаний шот. В цьому випадку температура подачі Егермейстера -18ºС, охолоджувати до неї рекомендується протягом декількох годин.12 Nov 2017

Користь та шкода лікеру Єгермейстер багато залежить від кількості випитого. Не рекомендується вживати більше 300 мл біттера за один раз, тому що можуть бути проблеми з травною системою через вміст великої кількості лікарських трав.

Щоб зменшити міцність німецького лікеру, подавайте його з льодом. У цьому випадку знадобляться більше келихи — наприклад, хайболи або рокси. Трав'яний букет не «втратиться», але зайва гіркота піде. Можна пити Єгермейстер із соком, содовою, тоніком або колою.

Вважається, що він також має болезаспокійливий, протизапальний та протинабряковий. ефект. У Егермейстері також міститься чимало вітамінів групи РР та B та безліч корисних мікроелементів. Зрозуміло, корисним єгер буде, тільки якщо пити його в розумних кількостях.