Пити розморожене пиво можна, але найчастіше гидко – смак змінюється, напій перестає пінитися, випаде неприємний протеїновий осад та майже повністю виходить вуглекислий газ. У скляної пляшки може вибити кришку (при замерзанні вода, що входить до складу пива, збільшується в обсязі), відірвати шийку або дно.22 May 2017

Заморожування та розморожування пива можуть змінити смак або аромат напою несподіваним чином. Якщо пляшка пива повалена, це також може призвести до втрати або зміни смакових якостей.

Але більшість сортів пива добре зберігаються і при температурі 10 – 12,8 ° C та вологості повітря – до 85%. У багатьох країнах Азії, в Австралії пивна культура на низькому рівні, тут усі сорти пива зберігаються при низькі температури.

Якщо щільність газу велика і тара щільно закупорена, пиво замерзає за температури -8-9оС протягом 10 годин.