Так наприклад, змішувати можна тільки напої з однієї сировини. Наприклад, вино та коньяк виготовляються з винограду, туди ж можна віднести і грапу. І нічого критичного не станеться, якщо одного вечора ви вживаєте ці напої разом.

Не можна заважати винні спирти (вино, шампанське, коньяк) із зерновими (пиво, віскі, джин, горілка). Також не можна змішувати білі та червоні вина.

Неправильне змішування спиртних напоїв загрожує важким похміллям.Добре «дружать» між собою напої на основі:

  • Зернові спирти. Насамперед, це горілка та віскі. …
  • Виноградні спирти. …
  • Фруктові спирти. …
  • Спиртів із патоки (цукрової тростини). …
  • Спирти з агави. …
  • Ароматизованих спиртів.

4 Sept 2017

Змішування напоїв не завжди тягне за собою збільшення загального обсягу спожитого алкоголюале з коктейлями відбувається саме так. Змішуючи три чи чотири порції міцного спиртного з іншими інгредієнтами, можна на ранок отримати важку голову та "сушняк" просто в результаті того, що ви більше випили в загальному обсязі.