Ви цілком безпечно можете повторно заморозити м'ясо, курку та будь-які інші продукти, якщо вони були розморожені в холодильнику при температурі 5 °C або нижче. Від цього можуть постраждати лише смакові якості продуктів.

Повторне заморожування може знищити цінний білок повністю. Замість смачної та соковитої відбивної, після повторного заморожування м'яса, ми отримаємо несмачне, тверде волокно, абсолютно непотрібне для нашого організму. Таке м'ясо може бути не тільки марним, а й небезпечним при вживанні.

14 місяців Крольчатина Цілу тушку кролика при температурі мінус 18 градусів можна, можливо зберігати трохи більше року. Якщо температура в морозилці становить мінус 25 градусів, тоді термін зберігання цілої тушки збільшується до 14 місяців. Оброблені частини тушки та фарш з м'яса кролика можна зберігати трохи більше трьох місяців.