Крохмаль не дає цукру швидко ввібрати вологу з повітря, завдяки цьому готова меренга буде хрумкою зовні і м'якою, кремоподібною всередині. Кукурудзяний крохмаль можна замінити картоплянимале його кількість слід зменшити в половину.
Чи можна замінити кукурудзяний крохмаль картопляним? Замінювати кукурудзяний крохмаль не рекомендовано, тому що з ним виходять ніжніші текстури. Не варто відходити від рецепту, так як картопляний крохмаль набагато щільніше. Крохмаль кукурудзяний відрізняється за своїми властивостями, і, наприклад, для киселя він точно не підійде.
такі ж чудові замінники.
- Універсальне борошно Найпростіший замінник кукурудзяного крохмалю – Універсальне борошно. …
- Рисова мука Рисова мука виробляється з меленого рису. …
- Мигдальне борошно …
- Порошок маранти.
- Картопляний крохмаль …
- Тапіока …
- Борошно з маніоки.
- Молоте насіння льону