Крохмаль не дає цукру швидко ввібрати вологу з повітря, завдяки цьому готова меренга буде хрумкою зовні і м'якою, кремоподібною всередині. Кукурудзяний крохмаль можна замінити картоплянимале його кількість слід зменшити в половину.

Чи можна замінити кукурудзяний крохмаль картопляним? Замінювати кукурудзяний крохмаль не рекомендовано, тому що з ним виходять ніжніші текстури. Не варто відходити від рецепту, так як картопляний крохмаль набагато щільніше. Крохмаль кукурудзяний відрізняється за своїми властивостями, і, наприклад, для киселя він точно не підійде.

такі ж чудові замінники.

  1. Універсальне борошно Найпростіший замінник кукурудзяного крохмалю – Універсальне борошно. …
  2. Рисова мука Рисова мука виробляється з меленого рису. …
  3. Мигдальне борошно …
  4. Порошок маранти.
  5. Картопляний крохмаль
  6. Тапіока …
  7. Борошно з маніоки.
  8. Молоте насіння льону