Для кокосового молока змішайте 50 г сухих сумішей із 200 мл води (Співвідношення 1:4). Пропорції для розведення з водою – 50 г молока на 150 мл води. Пропорції для розведення з водою – 50 г молока на 150 мл води.
Знову ж таки, при готуванні, його можна розбавляти водою не в пропорції 1 до 1, як рекомендується у більшості рецептів тайської кухні, а в пропорції 1 частина молока на 1,5 порції води, що дуже економічно, але аж ніяк не позначається на смак страви. Навпаки, якщо не розбавити його, все буде надто густим.
Більше густе зазвичай використовують для приготування десертів та жирних соусів, менше – у супах, а також для інших основних страв. Що стосується аромату та смаку – то вони досить нейтральні, нічого спільного з кокосової стружкою та батончиком "Баунті". Щойно вловимий запах кокоса і легка насолода.