Зберігати розморожену рибу можна не більше трьох діб. Головне завдання зберігання не зіпсувати корисний продукт.2 Oct 2020

Охолоджена риба зберігається при температурі від 0 до -2°C у спеціальних «відділах свіжості» холодильника або обкладена льодом. Термін придатності охолодженої риби залежить від її розміру: велика риба зберігається трохи більше, ніж дрібна. Також, значення має пору року, навесні та влітку він менший, ніж в осінньо-зимові місяці.

Якщо необхідно розморозити продукт швидко – у ємності із холодною водою. Скільки і за якої температури зберігається лосось в холодильній камері: Охолоджений морепродукт на верхній поличці холодильника допустимо зберігати не більше 5 діб. Бажано приготувати рибу раніше за цей термін.

Якщо температура -8 термін зберігання два тижні. При нульовій температурі допускається зберігати максимум три доби. Свіжу рибу не оброблену, слід зберігати при температурі нульової до +2. Потрошена риба може зберігатися до двох днів за температури +2 – +5.