25 хвилин Залежно від способу варіння мінтай буде готовий за 10–25 хвилин. Ще на якийсь час впливає розмір риби: чим вона менша, тим швидше звариться.

Перед жаркою рибу варто обробити яєчною сумішшю, а потім обваляти в пшеничній муці. Після цього мінтай можна сміливо відправляти на добре прогріту сковорідку з достатньою кількістю олії. Пам'ятайте, що риба смажиться досить швидко – п'яти хвилин для однієї сторони буде цілком достатньо.

Мінтай багатий на вітамін РР, у ньому багато фосфору, калію, сірки, йоду, фтору, кобальту. У печінці мінта міститься велика кількість вітаміну А (більше, ніж у печінці тріски), тому її рекомендують курцям і тим, хто відновлюється після тяжкої хвороби.