На проціженій, топленій олії можна смажити все, що завгодно. При жарінні потрібно враховувати «точку диму». Це температура, на якій масло зіпсується, стане шкідливим та несмачним. Коли масло починає димитися на сковорідці, це означає, що готувати на ньому більше не можна.

Яєчня із збитих яєць «Він ідеально підходить для приготування та пасерування дійсно всього». Ви можете придбати освітлене вершкове олія або зробити власне топлене масло, щоб спробувати приготувати м'яку яєчню.

Топлене або вершкове олія Вершкове олія можна вживати не тільки у свіжому вигляді, воно чудово підходить і для смаження. У ньому містяться жиророзчинні вітаміни Е та А, а також лінолева кислота, що зменшує запальні реакції та допомагає знижувати вагу.

оливкова Професор Гроотвельд вважає, що ідеальним "компромісним" олією для готування є оливкова, "оскільки в ньому міститься близько 76% мононенасичених жирів, 14% насичених і лише 10% поліненасичених – мононенасичені та насичені жири. більше стійкі до окислення, ніж поліненасичені”.