Однозначно, так. Хоча цей варіант приготування менш популярний, ніж приготування в духовці або сушці для фруктів. Однак яблука в мікрохвильовій печі виходять такими ж рум'яними, помірно висушеними, якщо не перетримати, і з повним набором вітамінів у кожній скибочці.21-Jun-2022

В домашніх умовах висушувати овочі можна, можливо у духовці або в мікрохвильової печі. Найбільш ефективною є, безумовно, мікрохвильова сушіння. У мікрохвильової печі продукт, що висушується, нагрівається під впливом електромагнітних коливань молекул води з надвисокою частотою.

Процедура висушування:

  1. Застилаємо листи пергаментним папером або фольгою.
  2. Розкладаємо скибочки плодів. …
  3. Поміщаємо лист у духовку і через 30 хвилин зменшуємо температуру до 70.
  4. Приблизно через 5 годин перевертаємо часточки і перемикаємо регулятор температури на 50 градусів.

1:595:12Suggested clip 53 secondsСушка яблук у домашніх умовах без духовки та електросушарки …YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip