Для в'ялення підходять м'ясисті сорти томатів з високим вмістом сухих речовин і не рідкі.25 Sept 2018

Які помідори підходять для сушіння Це означає, що ідеальний сорт помідорів для в'ялення – Сливовидні, вони ж "вершка", вони ж roma, і найкращий їхній різновид – San Marzano. Звичайні сливоподібні помідори вітчизняних сортів типу «чіо-чіо-сан» або «буян» у сезон – одні з найдешевших.

Хороша новина – готуватися помідори можуть з перервами та постійного спостереження за процесом не потрібно. Для того, щоб зробити ту саму трисотграмову баночку в'ялених помідорів, потрібно близько півтора кілограма помідорів свіжі.

Розповідаємо, до яких страв додають в'ялені помідори.

  1. Бутерброди Найпростіше, що можна зробити, – бутерброди з в'яленими томатами. …
  2. Легкий салат.
  3. Запечена свинина.
  4. Італійська паста.
  5. Грецька запіканка.
  6. Осінній киш …
  7. Ситний сніданок