У черговий похід у магазин (гіпермаркет Магніт) я придбала ось таке цікаве асорті – рис і гречку в одній коробці вагою 500 грн. Кожної крупи по 4 пакетика – Разом 8 порцій. Спосіб приготування простий – у киплячу воду покласти пакетик з обраною великою та варити для гречки 15-20 хвилин, для рису – 20-25.

Закипає вода, кидаєш пакетиквариш потрібне кількість часу ( Мал 20,25 хвилин, гречку 15 хвилин), коли минуло цей час виймаєш пакетик, я зазвичай це роблю вилкою (зверху пакетика є виїмка спеціально для того, щоб було зручно виймати), розрізаєш його і все, каша готова.

Процес приготування Мал і гречку змішайте, промийте крупи у холодній воді, міняючи воду не менше 5-6 разів. Воду злийте. Гречано-рисову кашу необхідно готувати в товстостінній каструлі (я варила у чавунці). Закип'ятіть у товстостінній каструлі воду, додайте суміш рисової та гречаної крупи.