Заморожений зелений горошок вариться так само, але перед варінням його потрібно розморозити при кімнатній температурі..

Найчастіше заморожений горошок кладуть у підсолену киплячу воду і варять близько п'яти хвилин.

Найпопулярніше застосування замороженого гороху – салати, наприклад, олів'є, і супи – гороховий, овочевий та інші. Такий горох підійде для приготування крем-супів, овочевих сумішей з рисом, як гарнір для м'ясних та рибних страв.

Не потрібно розморожувати заморожений горошок перед приготуванням. Щоб насолоджуватися ним, просто зваріть його злегка. Ви можете додати його до супів, запіканок або смажених страв. Для салатів дайте йому розморозитися в холодильнику або при кімнатній температурі, перш ніж додавати.