Але найголовніше – це смак. Коли людина їсть шоколад, він чує його насичений аромат і відчуває солодкий смак з невеликою гіркуватістю. У шоколадній глазурі більше чується цукор, рослинні жири, яких у продукті більша кількість, перебивають смак та аромат какао-бобів, тому ці два продукти дуже легко відрізнити.

8 кращих корисних солодощів замінити цукерки та шоколад

  • Сухофрукти Курага, родзинки, фініки, чорнослив та інші сухофрукти містять корисну клітковину, антиоксиданти, мінерали та вітаміни. …
  • Горіхи …
  • Горький шоколад
  • Мед …
  • Зефір та пастила …
  • Мармелад …
  • Варення та джеми.
  • Raw-солодкості

Купуючи шоколадну глазур у вигляді уламків, ви можете використовувати її як начинка для кексів, цукерок. Також уламки можна, можливо покласти в тісто для приготування печива. Для використання дзеркальної глазурі достатньо розігріти її в мікрохвильовій печі до +40 °С (попередньо звіртеся з інструкцією).