Але найголовніше – це смак. Коли людина їсть шоколад, він чує його насичений аромат і відчуває солодкий смак з невеликою гіркуватістю. У шоколадній глазурі більше чується цукор, рослинні жири, яких у продукті більша кількість, перебивають смак та аромат какао-бобів, тому ці два продукти дуже легко відрізнити.
8 кращих корисних солодощів замінити цукерки та шоколад
- Сухофрукти Курага, родзинки, фініки, чорнослив та інші сухофрукти містять корисну клітковину, антиоксиданти, мінерали та вітаміни. …
- Горіхи …
- Горький шоколад …
- Мед …
- Зефір та пастила …
- Мармелад …
- Варення та джеми.
- Raw-солодкості
Купуючи шоколадну глазур у вигляді уламків, ви можете використовувати її як начинка для кексів, цукерок. Також уламки можна, можливо покласти в тісто для приготування печива. Для використання дзеркальної глазурі достатньо розігріти її в мікрохвильовій печі до +40 °С (попередньо звіртеся з інструкцією).