Ні! Капучинатор забиватиметься. І піни точно більше не буде. Жирність молока від 1,5, краще 2.5-3,5%.

Капучинатор – присутній у кавомашині, дає можливість швидко отримати щільну і гладку піну; молоко (або вершки) всмоктується через спеціальну трубку за рахунок тиску, змішується з парою, потім надходить у чашку.

Також вершки стають занадто щільними після збивання, тому не підходять для напоїв з легкою повітряною пінкою. Для приготовлення латте, капучино та макіато ідеально підходить молоко "Екомілк" жирністю 3,2%.

Немає жодного сенсу використовувати жирні вершки, Ваш автомат не зможе їх збити, не вистачить потужності пари. Як раз навпаки, чим менш жирне молоко, Тим "цікавіше" виходить піна. Молоко, як правило використовують 1 – 3,5% жирності.