Збити білки можна вручну за допомогою віночка, ручним електричним міксером, стаціонарним міксером або занурювальним блендером з насадкою віночок. Збивання вручну вимагатиме часу та чималих фізичних зусиль. Тому якщо вам потрібно збити більше трьох білків, скористайтеся технікою.

Використовуючи міксер для збивання білків, у вас не виникне жодних труднощів. Але чи так це просто, якщо у вас немає міксеранавіть ручного. Відразу скажу, що без міксера збити білки не вийде. Запам'ятайте, тільки з міксером вийде якісно збити білки до потрібних нам піків.

Для того щоб ідеально збити яйця без міксера або віночка, знадобляться дві звичайні виделки. Їх потрібно з'єднати так, щоб зубці перетнулися між собою (див. фото). У такому положенні, тримаючи за обидві ручки, збити яйця.

Для початку дуже важливе уточнення: якщо ви все-таки хочете збити білки блендером, то використовуємо насадку у вигляді віночка. У жодному разі не використовуємо занурювальний блендер, так білки не зб'ються, а лише розіб'ються білкові волокна.