Насіння цієї рослини краще вживати сирими. Щоб смак був найбільш підходящим, зі смаком горіхів та інших сухофруктів, і ми могли насолоджуватись його високою концентрацією білків, клітковини, вітамінів, мінералів та корисних жирів омега-3 та омега-6, краще не пропускати їх через сковороду чи духовку.

Насіння конопель можна вживати в їжу як неочищеними, і в очищеному вигляді. Очищене насіння конопель мають тонкий горіховий присмак, що нагадує смак соняшникового насіння або кунжуту. Вони є прямим джерелом білка та жиру.

Насіння рослини містять магній та калій, які сприяють підвищенню імунітету, нормалізують роботу серця, та запобігають появі тромбів та атеросклерозу. Відновлюють рівень гемоглобіну в крові, за рахунок чого ефективні у боротьбі з анемією та її профілактикою.

Чим корисно конопляне насіння При вживанні в їжу насіння не надають жодного негативного впливу на свідомість людини. Користь та шкода конопляного насіння обумовлені його хімічним складом. Цілющі властивості походять з великої кількості необхідних для організму речовин.