Найпростіший замінник кукурудзяного крохмалю – універсальне борошно. Борошно використовується як загусник у багатьох з тих же рецептів, для яких використовується кукурудзяний крохмаль.

Чим замінити крохмаль При приготуванні соусів або крем-супів крохмаль чудово замінюється гречаною, кукурудзяною, житньою, вівсяною або гарбузовою борошном, а також меленим льоном. Також можна, можливо використовуватиме цілей сметану чи вершки.

ЗАМІНА 30% борошна пшеничним крохмалем для бісквітного напівфабрикату дає значне поліпшення обсягу, структури, зернистості та смакових властивостей, та збільшується термін зберігання бісквіту. ЗАМІНА пшеничним крохмалем 30% борошна для кондитерських виробів забезпечує підвищення м'якості виробів.

Використовуйте манку, картоплю, насіння подорожника та інші продукти.Цього не станеться, якщо додати до неї замість 1 столової ложки крохмалю:

  • 2 столові ложки борошна;
  • 4-5 столових ложок кокосової стружки;
  • 2-3 столові ложки манної крупи;
  • 2 столові ложки меленого насіння льону.

Jan 15, 2021