А купити тримолін можна у спеціалізованих кондитерських магазинах. Ще тримолін часто замінюють на мед, це допустимо для багатьох рецептів (наприклад, бісквітів), тільки вибирайте мед максимально не ароматний, щоб це не вплинуло на кінцевий смак ваших виробів.

Тримолін використовується як стабілізатор і покращувач при виготовленні різних кондитерських виробів: торти, тістечка, морозиво, цукерки, сорбети та ін. Переваги тримоліну: Не кристалізується

Глюкозу частіше використовують для запобігання замерзанню кондитерського виробу завдяки її високим антикристалізаційним властивостям. А тримолін чудово бореться з висиханням поверхні зефіру, мармеладу та іншої «кондитерки», за рахунок гігроскопічності фруктози.

Інвертний сироп, інвертний цукор, тримолін – ці слова в технологічних картах часто лякають моїх студентів-початківців кондитерів. Насправді нічого страшного в них немає, вся ця назва одного і того ж інгредієнта, що досить широко застосовується в харчуванні.