Так! Рисовий оцет, також званий рисовим винним оцтом, виробляється з ферментованого рису і може використовуватися замість червоного винного оцту. Він має м'який смак та менш кислий.

По-четверте, винний оцет може бути замінений виноградним, яблучним чи будь-яким іншим соком. Однак взяти його потрібно в 2 рази більше, ніж оцту та додати приправи для посилення смаку. Цей спосіб підходить лише для додавання до страв.

Рисовий оцет Рисовий білий оцет, популярний у країнах Азії, – результат ферментації клейкого рису Він набагато делікатніший винного або яблучного оцту і в його складі є сіль та цукор.

Чим замінити рисовий оцет при приготуванні суші вдома, без втрати смакових якостей готової страви? Замінити рисовий оцет можна. Для цього достатньо зробити суміш простого оцту (або яблучного) – 1 ст. ложка, 1 ст.