Насамперед, їх замочують у воді, після чого вони набухають і перетворюються на желеподібну масу. Замочувати насіння можна і на 10 хвилин, а можна поставити в холодильник на ніч, щоб зранку мати готову добавку до йогуртів, каш або смузі..May 3, 2018

1Змішати насіння чиа зі 100 г йогурту і залишити в холодильнику на ніч або на 30 хвилин перед сніданком, щоб вони набрякли.

Насіння чиа з'єднайте з йогуртом і ретельно перемішайте. Відправте в холодильник на ніч наполягати. Вранці прикрасьте пудинг улюбленими фруктами чи ягодами, медом, горіхами та можете подавати. Смачного!

Змішайте йогурт з насінням чиа. У глибоку миску вилийте йогурт, додайте насіння чиа, цукрову пудру та добре перемішайте. Дайте настоятися приблизно 20-30 хвилин. Насіння чиа добре вбирають вологу, тому чим більше додати насіння і чим довше настоятися йогурту, Тим густіше він вийде.