Загальні принципи заморозки Відразу скажу, що вся готова каша піддається заморожуванню. Приготовлена на молоці чи воді, солона чи солодка – можна заморозити кожну з них. Температура для всіх видів каш – мінус 18 градусів і нижче.
Так практично все! Але важливо знати правила заморозки, щоб розморожені продукти зберігали свій смак та поживність. ВАЖЛИВО! Крохмалисті продукти: рис, картопля, макарони можна заморожувати, але враховуйте, що вони трохи змінюють консистенцію та смак.
Приготовлену вівсянку можна заморозити терміном до трьох місяців. Однак що робити в тому випадку, якщо зварену кашу не планується так довго залишати без уваги? Експерти дали кілька порад. Приготовлену вівсянку можна зберігати до 5 днів при правильному зберіганні.
20 продуктів, які можна заморозити
- Сир Ви можете заморозити великий шматок сиру, і після розморожування він не розсипатиметься. …
- Домашні млинці, вафлі та французькі тости.
- Фрукти …
- Мал …
- Пироги …
- Кукурудза …
- Томатна паста …
- Паста