Загальні принципи заморозки Відразу скажу, що вся готова каша піддається заморожуванню. Приготовлена ​​на молоці чи воді, солона чи солодка – можна заморозити кожну з них. Температура для всіх видів каш – мінус 18 градусів і нижче.

Так практично все! Але важливо знати правила заморозки, щоб розморожені продукти зберігали свій смак та поживність. ВАЖЛИВО! Крохмалисті продукти: рис, картопля, макарони можна заморожувати, але враховуйте, що вони трохи змінюють консистенцію та смак.

Приготовлену вівсянку можна заморозити терміном до трьох місяців. Однак що робити в тому випадку, якщо зварену кашу не планується так довго залишати без уваги? Експерти дали кілька порад. Приготовлену вівсянку можна зберігати до 5 днів при правильному зберіганні.

20 продуктів, які можна заморозити

  • Сир Ви можете заморозити великий шматок сиру, і після розморожування він не розсипатиметься. …
  • Домашні млинці, вафлі та французькі тости.
  • Фрукти …
  • Мал …
  • Пироги …
  • Кукурудза …
  • Томатна паста …
  • Паста